top of page

Desinficering av föremål

zeus2.JPG

Zeus Desinficeringsskåp

Zeus är ett desinficeringsskåp som bestrålar föremål från 6 olika vinklar och garanterar därmed en snabb och effektiv desinficering. UVC opererar i rumstemperatur och använder inga kemikalier eller vätskor. Detta gör det därmed möjligt att desinficera föremål som normalt sett inte kan desinficeras i traditionella autoklaver. Kliniskt beprövad på C-diff. med en reducering av hela 99.9999%. Skåpet mäter 60x60cm och kan med fördel placeras både på och under en arbetsbänk. Skåpet finns i två utförande, lite och advanced. Effekten är densamma på de båda versionerna men Advanced har fler funktioner och en glashylla av kvartsglas medan lite har en hylla av meshnät. 

icon-fast.png

Välj mellan 30, 60 eller 90 sek desinficering. Studierna på C-diff. är utförda på 60sek cykel.

icon-proven.png

Kliniskt beprövat för att döda C-diff. vilket är en av de tuffaste patogenerna att ta död på.

icon-safe.png

Fungerar med känslig, elektronisk utrustning i rumstemperatur utan risk för fuktskador

icon-green.png

Kräver inga förbrukningsmaterial eller skadliga kemiska preparat,  Skapar inga slaggprodukter

icon-validated.png

Erbjuder en standardiserad, repeterbar och högkvalitativ dekontaminiseringslösning

icon-cost-effective.png

Ersätter manuell rengöring. Kostnaden för UV-skåpet täcks av besparingar i andra dekontamineringstjänster

Y2 Premium telefonskåp

Y2 Premium skåp är ett laddningsskåp där varje fack även är utrustad med UVC-ljus. Detta skåp ger era kunder en möjlighet att ladda samtidigt som deras telefon blir desinficerad med UVC-ljus. På 5min har 99.99% av alla bakterier och virus avdödats. Varje fack är utrustad med microUSB, USB-C och Iphone laddare. Skåpet går även att få med möjlighet att ta betalt av sina kunder. Skåpet är utrustad med en presentationsskärm där ni kan välja att lägga in egen information eller reklam. Skåpet kan placeras på stativ, bänk eller fästas på vägg.

 

y2 phoner cherger.png

AIM 32 mobilt laddskåp
 

AIM 32 skåp är ett låsbart skåp med plats för 32 enheter. Ladda era laptops, mobiltelefoner eller surfplattor samtidigt som de blir desinficerad med hjälp av UVC-ljus. UVC-ljuset är helt ofarligt för elektroniska produkter och lämnar restprodukter. Skåpet är mobilt och kan enkelt flyttas runt mellan olika delar på kontoret.

 

y2cabinet.jpg

Cleanslate UV
 

Desinficeringsskåp med UVC som på bara 20sek reducerar patogener på föremål med 99.995%. UVC skadar inte föremålet och enheten kan användas för elektroniska enheter. Ger er en bättre möjlighet att desinficera exempelvis surfplattor och mobiltelefoner utan kemikalier. Enheten kan enkelt flytta mellan olika rum. Kan även beställas med fristående ställning och handdesinficeringsenhet.

 

cleanslatestand.jpeg
bottom of page