top of page

Desinficering av luft

EIR höggradig luftdesinficeringsenhet

Eir är en höggradig desinficeringsenhet som är anpassad för lokaler som ställer höga krav på luftväxling. Med upp till 12 ggr luftväxling i timmen ser Eir till att hålla er lokaler fria från patriklar, allergener, virus och bakterier. Med en dokumenterad reducering på log 4 minskar Eir riskerna för att smittsamma aerosoler skall spridas. Forskning påvisar att exempelvis covid19 och norovirus (vinterkräksjuka) främsta spridning sker genom aerosoler. Eir är dessutom väldigt tyst, endast 40db i drift och har avancerade mätning av filterkapacitet och lampstatus. Detta innebär att du som kund aldrig behöver bekymra dig om enhetens serviceintervall, vi kontaktar dig när det är dags. Eir finns i 3 olika storlekar beroende på lokalens storlek, 1000, 1350 eller 2000 kubik.

 

UVAir 216

UVAir 216 är en enklare enhet utrustad med hepa-, kolfilter och UVC. Vidimerad effekt på reducering av covid19 med 99.991%. Den är portabel och kan flyttas enkelt från olika rum. Lämpar sig i miljöer som inte har samma krav som ett sjukhus vad gäller luftväxling. Perfekt för kontorslandskap, konferensanläggningar eller mötesrum. Lämplig för lokaler upp till 150kvm med en takhöjd på 2.5m. UVAir renar luften effektivt från allergener, partiklar, virus och bakterier.

 

goldensea-uv-uvair216-hepa.jpg

JA1806

JA1806 är utrustad med dubbla H14 hepa filter (hospitalgraded), nanofilter och UVC. Enheten är helautomatisk och mäter dessutom kvalitén på lokalens luft och markerar detta med att ändra färg. Enheten är utrustad med hjul och lätt att flytta runt mellan olika lokaler. Lämpar sig för lokaler upp till 70kvm. Enheten styrs med app, fjärrkontroll eller direkt på enheten.  Trots sina avancerade funktioner är denna enhet mycket prisvärd. Kontakta oss för prisuppgifter.

 

JA-1806.JPG
bottom of page