top of page

Desinficering av rum

thor2.jpg

THOR UVC v2 är en högeffektiv UVC desinficerings robot som genererar hela 640 UVC W, total effekt över 2000W. Den har en unik rumsmapping teknik och genererar en snabb och effektiv dödlig dos av kontinuerlig UVC-energi som dödar bakterier, virus och sporer när och var ni mest önskar. Thor UVC finns nu i en uppdaterad version med nyheter som LED UVC i enhetens bottenplatta, dedikerat covid19 desinficeringsval samt snabbare uppstart och förbättringar för bättre mobilitet. 

image_bc24cad2-d697-47ba-88c4-a477a2338ee420210614_175247.jpg

Mer energi, skuggreducering och unik modellering av rummet.

Thor UVC är en intelligent enhet som helt tar bort den mänskliga faktorn och ger er en effektiv och kontinuerlig höggradig desinficering av era lokaler.

Thor UVC har den senaste tekniken beträffande kontinuerlig UVC bestrålning för desinficering av ytor och luft, desginad för alla utrymmen i sjukhus och sjukvårdsrelaterade utrymmen. Thor UVC har en patenterad lösning för att skapa en modellering av rummet samt dess förmåga att elevera sig upp till 2,25m för att minimera skuggande områden. Denna kombination möjliggör en log 6 reduktion av bakterier och virus på bara några minuter (99.9999%).

Mobilitet och flexibla finansieringslösningar

Thor UVC är mobil och enkel att transportera pga av sin tunga bas och kraftfulla hjul. Detta ger en portabel enhet som kan användas inom sjukvårdens alla utrymmen. Perfekt för att uppnå höggradig desinficering i vårdrum, operationssalar, väntrum, ambulanser etc.

Racura samarbetar med DLL Finans och erbjuda flexibla betalningslösningar i form av leasing, hyrköp, korttidshyra eller betalning mot faktura.

Finansiering från 10640kr/mån.

Thor-Ambulance-2 2x3.jpg
bottom of page