top of page

Tjänster

Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar just dig

Racura samarbetar med DLL Finans och kan erbjuda leasing av samtliga våra produkter. Välj själv och anpassa er månadskostnad genom att antingen välja 36 eller 60 mån leasingperiod. Vid avtalets slut kan ni välja att köpa loss på produkten för en fast avtalad summa, lämna tillbaka enheten eller välja att ta ut en ny. I leasingkostnaden ingår leverans, utbildning, driftsättning och support. Alla våra produkter har 1års garanti. Slitagedelar och andra serviceåtgärder under leasingperioden kan väljas till separat.  

Utöver leasing erbjuder vi även hyresavtal som tecknas på 6, 12, 24 eller 36 månader. Vi är flexibla för andra lösningar, kontakta oss om era önskemål. 

Fasta installationer

Arbetar du i tillverknings- eller processindustri och vill utforska möjligheterna att integrera fasta installationer för UVC-desinficering i din produktionsprocess är du välkommen att kontakta oss. Vi har erfarenhet av att beräkna och planera UVC-lösningar för sådana ändamål.

Exempel på tillämpningsområden är produktion av utrustning och material med krav på renhetsgrader, processindustri där produktions- eller förädlingsprocessen riskeras att kontamineras av externa patogener eller livsmedelsproduktion eller lagerhållning med krav på renhetsgrader. 

bottom of page